Izvor: Radio 021, 12.Apr.2021, 15:37

Ministar Dmitrović izašao iz bolnice

Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović napustio je danas kovid-bolnicu Bežanijska kosa, u kojoj je lečen 11 dana, saopštilo je to ministarstvo.

Dmitrović je, kako navode, imao upalu oba plućna krila i zdravlje mu je bilo ozbiljno narušeno, ali nije bio životno ugrožen.

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju navodi da su vakcinacija i hitno reagovanje na prve simptome ugroženog zdravlja jedini način delotvorne borbe protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kovida-19.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

MINISTAR IZAŠAO IZ BOLNICE: Zdravlje mu je bilo ozbiljno narušeno zbog korone, ovo je njegova poruka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021

Dmitrović je imao upalu oba plućna krila...Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović izašao je danas iz kovid bolnice na Bežanijskoj kosi gde je bio hospitalizovan zbog infekcije virusom korona, saopšteno je iz tog resora...Dmitrović je imao upalu oba plućna krila, zdravlje mu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.