Izvor: Radio 021, 03.Dec.2020, 12:58

Meštanin Temerina stradao u nesreći ispred kuće

U Temerinu je, ispred svoje kuće, u sredu uveče, bez znakova života, pronađen D.B. (53) iz tog mesta.

Prema prvim rezultatima istrage, sumnja se da je nesrećnog čoveka priklještila korpa koja je bila prikačena za traktor, pišu "Novosti".

Medicinska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt, a telo je preneto na Institut za sudsku medicinu da se utvrdi tačan uzrok smrti.

Prema dosadašnjim saznanjima, beživotno telo nađeno je na zelenoj površini ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kuće i to između traktora i korpe. Pretpostavlja se da je stradao kada je krenuo da skine korpu koja je bila zakačena za poljoprivrednu mašinu.

Svedoka ove nesreće, kako se saznaje, nema.

Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.