Dvoje staraca ubijeno u Novom Sadu

Izvor: S media, 02.Jan.2011, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje staraca ubijeno u Novom Sadu

U porodičnoj kući, u Panonskoj ulici 4 u naselju Telep, juče oko 15:30 časova pronađeni su mrtvi Rozalija Palić (79) i Jozef Dinjes (80), a pretpostavlja se da su ubijeni, jer je u njhovom domu izvršena premetačina.

Iako na telima nisu pronađeni tragovi nasilja, policija sumnja da je ovaj nevenčani par, koji je godinama živeo zajedno, ubijen jer su u kući stvari ispreturane, ali ne zna se da li je nešto odneto.

Policija, kao i dežurni istražni sudija koji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su obavili uviđaj, ništa zvanično nisu mogli da saopšte, sem da se sumnja na dvostruko ubistvo iz koristoljublja i da će obdukcija u Zavodu za sudsku medicinu pokazati tačan uzrok smrti, kao i vreme.

Nezvanično se moglo čuti, da se sumnja da je smrt nastupila gušenjem.

Novosadska policija intezivno traga za počiniocima ovog dela.

Panonska ulica je tokom policiskog uviđaja bila zatvorena i obavljeni su razgovori sa svim komišijama, a nezvanično se može čuti i da je policija tražila video zapise sa kamera obližnjih poslovnih objekata.

Komšije ubijenog para, kažu da su Rozalija i Jozef bili mirni ljudi i da su ih redovno viđali naručito tokom njhovih svakodnevnih obaveznih šetnji po tom delu Telepa.

Godinama su živeli u ovoj ulici, a koliko je poznato imali su i odraslu decu.

Niko ne može da pretpostavi zbog čega bi neko ubio i opljačkao ovaj stari par.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.