DS traži smenu rukovodstva “Informatike”

Izvor: Novine novosadske, 18.Jan.2013, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS traži smenu rukovodstva “Informatike”

Demokratska stranka logo Demokratska stranka zahteva od gradonačelnika Novog Sada, Miloša Vučevića da reaguje i smeni direktora, upravni i nadzorni odbor JP Informatika Novi Sad, radi nametanja obaveza plaćanja osiguranja, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << ove stranke.
„Protivzakonitim postupcima i nametanjem obaveza plaćanja osiguranja, naneta je šteta za blizu 150.000 korisnika objedinjene naplate, građana Novog Sada. Osiguranje imovine nije komunalna usluga i ne može se nametati građanima mimo njihove volje.“

 U saopštenju se takođe navodi da je Gradonačelnik Vučević bio prisutan u prostorijama JP Informatika kada je potpisan ugovor između ovog preduzeća i osiguravajućih kuća i pozdravio ovu ideju kao dobru.
DS zahteva da se Gradonačelnik obrati Novosađanima, i objasni im zašto moraju da čekaju u redovima i lično odjavljuju obaveze koje su im protivzakonito nametnute, mimo njihove volje. I ko će nadoknaditi štetu novosađanima zbog samovolje jednog javnog preduzeća.
 

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.