Izvor: Luftika.rs, 04.Jan.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čikaške perverzije i u januaru

Zbog velikog interesovanja Novosađana za predstavu Čikaške perverzije, ona će se igrati i u januaru, u 2 termina. Prva predstava biće održana 29. januara, a druga odmah dan posle nje, 30. januara. Igra se u Pozorištu mladih, a karte možete kupiti na blagajni.
Glavne likove igraju igraju Dragan Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević. U novoj sezoni (jesen 2015/proleće 2016. godine) Čikaške perverzije nastavljaju da se bave na duhovit i provokativan način problemom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << muško-ženskih odnosa koji su, neiscrpna i vrlo inpirativna tema.
Hit predstava Čikaške perverzije posle skoro decenijske pauze vratila su se pred pozorišnu publiku spektakularnim nizom od preko 30 rasprodatih izvođenja, od decembra 2014. do juna 2015. godine, uglavnom u DOB-u i novosadskom Pozorištu mladih, ali i u Domu vojske u Pančevu, Kulturnom centru Inđije i Domu sindikata Kragujevca.

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.