Aleks Ferguson hitno operisan

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2018, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleks Ferguson hitno operisan

Legendarni fudbalski trener Aleks Ferguson hitno je danas operisan zbog krvarenja mozga, preneo je BBC.

Mediji su preneli da je bivši trener Mančester junajteda u ozbiljnom stanju. Ferguson se, navodi se, u četvrtak požalio da mu nije dobro i tada je primljen u bolnicu.

"Aleks Ferguson je danas podvrgnut operaciji. Procedura je prošla veoma dobro, ali će ostati na intenzivnoj nezi kako bi se što pre oporavio. Njegova porodica tražila je da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << poštuje privatnost", navodi se u saopštenju Junajteda.

Ferguson (76) je završio karijeru 2013. godine posle velikog uspeha sa Mančester junajtedom, sa kojim je osvojio 38 trofeja za 26 godina.

On je pre šest dana na Old Trafordu uručio poklon treneru Arsenala Arsenu Vengeru, koji posle 22 godine na kraju sezone napušta klub.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Manchester United

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.