Vaterpolisti Naisa u četvrtfinalu Kupa

Izvor: JužneVesti.com, 30.Nov.2020, 10:04

Vaterpolisti Naisa u četvrtfinalu Kupa

Pobedom od 10:4 (3:1, 3:0, 2:2, 2:1) nad Valjevom u gostima vaterpolisti Naisa iz Niša obezbedili su mesto u četvrtfinalu Kupa Srbije. Mečevi četvrtfinala bi trebalo da budu 12. decembra.

Superligaš iz Niša savladao je u gostima ekipu iz Prve lige čime je obezbedio plasman među najboljih osam ekipa u Kupu. Silovito su krenuli niški igrači, pa nakon dve četvrtine vodili sa 6:1.

Treća deonica je bila izjednačena (2:2), a onda je Nais sigurnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << igrom dobio i poslednju deonicu (2:1) za pobedu od 10:4.

Pored Naisa, u četvrtfinale su se još plasirali Novi Beograd i Vojvodina, Radnički iz Kragujevca, Šabac, Crvena zvezda i Partizan.

Žreb za četvrtfinale je u ponedeljak, 29. novembra, a mečevi bi trebalo da se igraju 12. decembra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.