Uklonjene trafike kod keja

Izvor: RadioCity.rs, 07.Jul.2020, 01:04

Uklonjene trafike kod keja

Nadležni kažu da su se trafike na tom mestu nalazile po posebnoj dozvoli Mediane, koja je važila od 2012. godine. Zbog renoviranja je ta dozvola prestala da važi, a vlasnici trafika su imali vremena da dođu na pregovore kako bi se trafike premestile na novo, odgovarajuće mesto. Objašnjavaju da je, pošto se oni nisu pojavili, doneto rešenje da se trafike uklone po službenoj dužnosti. Na licu mesta su se sem radnika Mediane našli i policijski službenici.

Vlasnici trafika >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << negirali su da su dobili rešenje i kažu da im je zabranjeno da trafike sami uklone, već da se to radi na silu. Dodaju i da odluka o prinudnom uklanjanju važi samo za pojedince, dok su neki dobili dozvolu da sami uklone svoj objekat.

“Čelnicima grada Niša zasmetale su trafike koje su 30 godina ovde. Ja 30 godina živim i radim u ovom gradu, a sada ostajem bez svega – bez posla, bez kioska i i bez lokacije. Rekli su da postoji privremeno rešenje o uklanjanju, ali ja to rešenje nisam dobila”, rekla je za City radio Lidija Maksimović, vlasnica jedne od trafika. Dodala je i da je razumela da trafike najverovatnije neće biti vraćene na prvobitno mesto.
Od nadležnih smo dobili drugačiji odgovor. Kažu da će nakon završetka radova, trafike biti vraćene na isto mesto ukoliko Grad ne promeni plan o lokaciji trafika. Vlasnici trafika, međutim, smatraju da će ta lokacija pripasti onima koji su na neki način bliski vlasti.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Uklonjene trafike sa Trga u Nišu - vlasnici negoduju, nadležni kažu sve po propisima

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jul.2020

Kao što je pre više od dve godine i najavljeno - zbog rekonstrukcije Trga kralja Milana u Nišu uklonjeni su svi kiosci koji su godinama bili postavljeni kod Tvrđavskog mosta. Vlasnici trafika su negodovali, jer tvrde da nisu svi dobili novu lokaciju, dok načelnik Opštinske uprave u Medijani Saša...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.