U Radnički stigao nekadašnji vezni igrač Partizana

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2023, 10:33

U Radnički stigao nekadašnji vezni igrač Partizana

Dete beogradskog Partizana, koji je pored mlađih selekcija proveo tri sezone u prvom timu crno-belih, dolazi iz AEL-a sa Kipra u Radnički iz Niša, kažu u klubu. 21-godišnji ofanzivni vezni igrač Lazar Pavlović pojačaće konkurenciju u veznoj liniji, a uz to je i bonus igrač koji je neophodan timu Nenada Lalatovića.

Posle dobrog početka u timu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Partizana tokom kog je dao i dva gola, Pavlović je sve manje dobijao šansu kod trenera Aleksandra Stanojevića. Prošlog leta je otišao u kiparski AEL gde i nije imao zapažen učinak.

Kako kažu u Radničkom, sve je završeno po pitanju angažmana mladog Lazara Pavlovića koji uskoro treba da e priključi ekipi sa "Čaira".

Radnički u nedelju, 12. februara od 16 sati igra sa Novim Pazarom u gostima u 21. kolu Superlige. Nišlije su trenutno 10. tim na tabeli sa 20 bodova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

BOMBA ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA U NIŠU: Pavlović je novi fudbaler Radničkog! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2023

Bivši igrač Partizana stigao na ‘Čair’! Pred smiraj zimskog prelaznog roka Radnički je uspeo da obezbedi veliko pojačanje. Dres niškog tima obući će Lazar Pavlović. Lazar je  talentovani ofanzivni vezni igrač – „plejmejker“, reprezentativac Srbije. Dres sa državnim grbom nosio je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.