Srećom bez povređenih (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 05.Maj.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećom bez povređenih (VIDEO)

Samo pukom srećom danas je u Dušanovoj ulici u Nišu izbegnuta saobraćajna nesreća većih razmera, kada je automobil ,,folksvagen pasat“, iz još neutvrđenih razloga, sleteo sa kolovoza, udario u obližnje kontejnere na trotoaru, a zatim se odbio u parkirani automobil i banderu. Povređenih, kako kažu u policiji – NEMA, a materijalna šteta se procenjuje.
Nezgoda se dogodila u 13 sati i 20 minuta, u vreme najvećih gužvi u saobraćaju, kod broja 101, a očevici kažu da se u ovom delu Dušanove vozi prilično brzo, pa ovakvi prizori nisu retkost.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Udario u banderu u Dušanovoj ulici

Izvor: JužneVesti.com, 05.Maj.2015

Oko 13 sati vozač “folksvagen pasat”-a, zasada iz nepoznatih razloga, udario je u banderu, ali je pre toga oborio dva kontejnera i zakačio jedno putničko vozilo. Povređenih nije bilo, a uzrok nezgode nije poznat...Policija i dalje vrši uviđaj, a pričinjena je samo materijalna šteta...Kako...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.