Slobodan Maksimović:“Od danas će radijatori biti topli“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 13.Okt.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Maksimović:“Od danas će radijatori biti topli“ (VIDEO)

Od danas će radijatori svih Nišlija biti topli, rekao je za Nišku televiziju direktor Toplane Slobodan Maksimović. Našoj redakciji javio se veliki broj Nišlija koji se žalio da su za vreme najavljenih toplih proba njihovi radijatori ostajali hladni, što je Maksimović objasnio kao trenutne havarije u sistemu, na kojima se radi. Kako tvrdi, grejna sezona počinje od 15.septembra i tu nema mesta za brigu.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Niš: Od danas radijatori topli?

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Okt.2015

Od danas će radijatori svih Nišlija biti topli, rekao je za Nišku televiziju direktor Toplane Slobodan Maksimović...Veliki broj Nišlija se žalio da su za vreme najavljenih toplih proba njihovi radijatori ostajali hladni, što je Maksimović objasnio kao trenutne havarije u sistemu, na kojima se...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.