Podrška preduzetnicima kroz radionicu Horison 2020

Izvor: RadioCity.rs, 18.Nov.2020, 18:08

Podrška preduzetnicima kroz radionicu Horison 2020

Na učešće su pozvani svi koji imaju malo, srednje ili startap preduzeće u razvoju i žele da ga dodatno razviju i usavrše.
Kroz radionicu za upoznavanje sa najvećim programom EU za istraživanje i inovacije – Horison 2020, biće ponuđena direktna podrška za preduzeća koja imaju potencijal rasta i razvoja.
Poseban fokus radionice biće na kaskadnom finanisiranju, mehanizmu Evropske komisije koji ima za cilj podršku malim i srednjim preduzećima i startapima u razvoju >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << i primeni inovativnih digitalnih rešenja – programima akceleracije, inkubacije i mentorstva ali i subgranting šemama koje su dostupne preduzetnicima u Srbiji,  najavljuju iz organizacije.
Mala i srednja preduzeća, kao i veće kompanije mogu konkurisati za finansijska sredstva i savetodavnu pomoć u poslovanju putem nekoliko programa i projekata Evropske unije. U zavisnosti od projekta, programa i oblasti kojom se preduzeća bave, sredstva Evropske unije mogu biti u obliku bespovratnih sredstava, zajmova, a u nekim slučajevima i garancija.
Predavač će biti Nemanja Petrović, ekonomista i savetnik za inovacije i strateško planiranje.
Zainteresovani se mogu besplatno prijaviti na link: https://euinfo.civicatalyst.org/radionica

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.