Operska diva u Domu vojske u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 25.Feb.2016, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Operska diva u Domu vojske u Nišu

Operska diva Jadranka Jovanović, Oliver Njego i Nikola Rackov odrzaće koncert 7. marta u niškom domu vojske. Koncert nosi naziv ,,Ženi na dar“.


Ovo će biti veče najlepse svetske muzike: kancone, arije, filmske muzike, šansone, dueta, romansi... u izvodjenju Jadranke Jovanović i njenih gostiju.
Jadranka Jovnović nastupala je na preko 120 svetskih operskih i koncertnih pozornica. Saradjivala je sa najvećim svtskim dirignetima, otpevala više od 70 uloga >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << od kojih je najveći trag ostavila Pepeljuga Karmen, Evo Marton, Hoze Kurom...

Koncert će se održati 7. marta u domu vojske od 19h a ulaznice se pordaju po ceni od 800 dinara za parter i 600 dinara za balkon na blagajni doma vojske.




Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jadranka Jovanović u niškom Domu vojske

Izvor: JužneVesti.com, 25.Feb.2016

Na koncertu “Ženi na dar” koji će 7. marta u 19 sati biti održan u niškom Domu vojske, nastupiće operska diva Jadranka Jovanović sa Oliverom Njegom i Nikolom Rackovim...Čuvena operska pevačica, koja je do sada nastupala na preko 120 svetskih operskih i koncertnih pozornica, i njeni gosti...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.