Novi spot niškog “Plastic Sunday”-a

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jul.2023, 11:52

Novi spot niškog “Plastic Sunday”-a

Niški bend Plastic Sunday objavio je spot za pesmu Biti tu sa poslednjeg albuma Svetlost u tebi. Iz benda kažu da je spot radila studentkinja Fakulteta umetnosti iz Niša Ana Mitrović, a takođe najavili da će posle 6 godina objaviti i nove pesme.

Animaciju, vizuelne efekte i montažu spota uradila je mlada umetnica Ana Mitrović, a iz benda kažu da se radi o četvrtom singlu sa prethodnog albuma, te da su nakon tog izdanja objavili pesme Vreme i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Mesto za nas.

Trenutno se nalazimo u studiju gde radimo na novom materijalu čije se objavljivanje očekuje tek nakon objavljivanja kompilacijskog vinila koji je trenutno u štampi - rekli su iz benda.

Od 2010. godine kada se bend pojavio na scenu objavili su tri albuma - Razum traži razloge, Komunikacija i Svetlost u tebi i odsvirali stotinak koncerata.

Kompletna diskografija Plastic Sunday dostupna je i na svim digitalnim platformama, kao i na bandcampu grupe.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.