Lažna dojava o bombi u Tržnom centru Zona 3 u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Avg.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna dojava o bombi u Tržnom centru "Zona 3" u Nišu

Nakon što je policija jutros dobila dojavu da je postavljena bomba u "Zoni 3" na niškom Bulevaru Nemanjića, pregledan je ovaj tržni centar i ustanovljeno je da nema nikakvih eksplozivnih naprava, navode u policiji, pa se sada sve vratilo u normalu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažna dojava o bombi u Nišu

Izvor: RTS, 15.Avg.2019

. Policija je jutros dobila dojavu o bombi u tržnom centru "Zona 3" u Nišu. Kako nezvanično saznajemo, dojava je bila lažna.

Nastavak na RTS...

Lažna dojava o bombi u tržnom centru

Izvor: OkRadio.rs, 15.Avg.2019

Nakon što je policija obavila detaljan pregled tržnog centra "Zona 3" u Nišu, utvrđeno je da ne postoji nijedna eksplozivna naprava u tom objektu. Reč je o lažnoj dojavi o podmetnutoj bombi, potvrđeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Niš. Policijska uprava u Nišu, kako je rečeno, dobila...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.