Najveći gest ljubavi

Izvor: JelenaPantic.com, 04.Maj.2015, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći gest ljubavi

Ima jedna lepa priča o tome kako je jedan dečak pitao svog oca koliko zarađuje na sat. Otac mu je rekao 50 $. Tada ga je sin pitao da li može da mu pozajmi 25$, na šta se otac naljutio i rekao da ga ostavi na miru. Tek što je došao s posla, umoran, i sad ga još sin gnjavi. Nakon nekog vremena se malo smirio, otišao kod sina i dao mu 25$. Sin je ispod jastuka izvadio zgužvane novčanice, na šta se otac ponovo naljutio. Zašto traži novac kad već ima? On toliko radi a sin bi da kupuje […] The post Najveći gest ljubavi appeared first on Jelena Pantić.

Nastavak na JelenaPantic.com...






Povezane vesti

Novac i posao- kako smanjiti pritisak?

Izvor: JelenaPantic.com, 04.Maj.2015

Priča o tome kako ljudi svašta trpe zbog posla i novca mi je poznata. I ja sam tako verovala i pre par godina trpela na poslu. Jako sam se bojala i bila pod ogromnim stresom, ali sam trpela zato što sam verovala da mora tako. Novac je neophodan za život a posao se teško nalazi. Sve dok nisam počela...

Nastavak na JelenaPantic.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JelenaPantic.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JelenaPantic.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.