Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Tviter potiskuje Instagram?

Tviter je počeo da nudi sopstvene foto-filtere 2012. godine, i od tada se konstantno trudi da natera korisnike da prestanu da koriste Instagram.

Čini se da ovi pokušaji nisu urodili plodom – ali novi set filtera koje je kompanija upravo dodala svom servisu mogli bi da pomognu da se odnos snaga promeni u korist Tvitera.

Pritom, odluka da se korisnici naviknu da svoje fotografije direktno stavljaju na Tviter, umesto da to čine putem Instagrama, ima smisla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Vaši korsnički nalozi su sasvim sigurno povezani, tako da fotografije koje postavite na Instagram skoro sigurno budu objavljene i na Tviteru i izgledaju kao deo vaše naloga a ne kao link na koji vaši fanovi moraju da kliknu.

Međutim, većina korisnika je do sada uložila puno vremena, i fotografija, u Instagram tako da ne žele da se odrekne ove aplikacije. U svakom slučaju, ne možemo da krivimo Tviter zato što se trudi da to promeni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.