NATO priprema prvi samit s Bidenom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jan.2021, 00:00

NATO priprema prvi samit s Bidenom

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je 26. januara da je razgovarao sa predsjednikom Sjedinjenih Država Joeom Bidenom o pripremi samita Alijanse. "Bilo mi je zadovoljstvo da razgovaram s predsjednikom SAD-a kome sam čestitao stupanje na dužnost. Otvara se novo poglavlje za našu transatlantsku alijansu. Radujem se što ću ga dočekati na samitu NATO-a i što ću blisko sarađivati s njim", naveo je Stoltenberg na Twitteru. Generalni sekretar NATO-a pozdravio je...
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

NATO priprema prvi samit s Bajdenom

Izvor: Danas, 27.Jan.2021

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je danas da je razgovarao sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom (Joseph Biden) o pripremi samita Alijanse.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.