Izvor: BalkanRock.com, 29.Sep.2021, 07:06

Texas Flood u subotu u klubu Kuglaš

Jedan od najboljih bluz-rok bendova na ovim prostorima, Texas Flood, nastupiće ove subote, 02. oktobra u 21h u beogradskom klubu Kuglaš. Bend Texas Flood svoju dugogodišnju uspešnu karijeru gradio je na kvalitetnom zvuku i fantastičnim živim nastupima, isključivo na engleskom jeziku. Značajan iskorak napravili su kada su 2019. godine objavili svoj prvi album na srpskom […] The post Texas Flood u subotu u klubu Kuglaš first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Stray Dogg slavi 10. rođendan u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 29.Sep.2021

Posle duže koncertne pauze Stray Dogg se vraća na binu i to 9. oktobra. Koncertom u sali Amerikana u DOB, jedan od naših najpriznatijih bendova, obeležiće velikih 10 godina postojanja – 2011. su izdali svoj album prvenac “Almost“, ali i imali svoj prvi koncert upravo u istoj ovoj sali, rasprodatoj...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.