Sutra kreće JazzFest u Kragujevcu

Izvor: BalkanRock.com, 27.Okt.2016, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra kreće JazzFest u Kragujevcu

Agencija Rekreativno i Art Kvart organizuju 17. JazzFest Kragujevac – IJFK od 28. do 30. oktobra. Svi koncerti će biti na Velikoj sceni Knjaževsko-srpskog teatra od 20 sati.

U okviru programa festivala nastupiće David Helbok trio (Austrija), Suna Gunlaugs trio (Island), All Included (Norveška), Diter Ilg trio (Nemačka), Beti Đorđević (Srbija) i Horse Orchestra (Danska). Uz muzički program pripremljen je i prigodan >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << prateći sadržaj kao što je izložba plakata srpskih džez festivala, Jam Sassion (foaje) – svake večeri nakon koncerta ljubitelji džeza će moći da provedu neko vreme sa izvođačima i da im u opuštenoj atmosferi postave pitanja i zasviraju sa njima. Takođe, tu je i Master Class predavanje ,,Istorija džeza”. Mićun Ristić, muzički teoretičar, hronološki vodi na put kroz epohu koju su obeležili ritmovi i melodije džeza, upoznajući nas, uz raznovrsne audio ilustracije, sa svim glavnim akterima i stilovima džez muzike.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 600 dinara (dnevne), 1000 dinara (dvodnevne) i 1500 dinara (trodnevne), a prodajna mesta ulaznica su biletarnica Teatra , caffe Kuća , caffe Oblomov , caffe Bard , Tango,  Ivil i Hide park caffe.


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.