Prva SUG žurka!

Izvor: SerbianUnderground.com, 09.Sep.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva SUG žurka!

Ovo je prva u nizu SUG žurki koje će se održavati na mesec do mesec i po dana.
Prva ima karakter naše kompilacije 'Demoleranje vol.2', i tada će te imati priliku da čujete neke od pesama koje se nalaze na ovom projektu, kao i druge pesme naših izvodjača.
Što se tiče ove žurke, podršku je pružio ILL G koji će po prvi put uživo izvesti pesmu “Normalan” sa Frkom, koja će se naći na Frkinom novom albumu.
DJ podrška će 02. Septembra kao i svaki sledeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << put biti DJ B.K.O. – koji će vas držati na nogama pre i posle nastupa kvalitetnim odabirom muzike. Ovim putem mu se zahvaljujemo.
Održaće se u Beogradu u dobro poznatom klubu “Blue Moon” koji se nalazi u Zmaj Jovinoj 4. (Iz Knez Mihajlove - prva ulica levo pre česme – u smeru ka Kalemegdanu).
Žurka se održava 02.09.2011. (petak) u 22h.
Cena ulaza ce biti 150din.
Ovaj put će nastupati:
DJ B.K.O. + Tutti Frutti All Stars, 3ler, Frka, Thruo, Shatro, Mateo, 3man, Cantwait, Lirik, Neafirmisan, Skimsi, Demencija, Diode Od Mesa + gost podrške: ILL G
Širite reč!
Vidimo se tamo!
 
 
 

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.