Pond objavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 09.Feb.2017, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pond objavili novi video

Australijski bend Pond objavio je video za pesmu “Sweep Me Off My Feet” koja će se naći na njihovom predstojećem albumu “The Weather”.

Spot je režirao Matt Sav, a videoklip počinje snimcima romantičnih momenata, zatim se prebacuje na snimke Isusa Hrista, da bi se sve završilo u kraljevstvu kancelarija.

Bendu, koga predvodi Nick Allbrook, bivši basista grupe Tame Impala, ovo će biti sedmo studijsko izdanje. Album će biti objavljen 5. maja za Marathon Artists etiketu i naslediće ploču “Man It Feels Like Space Again” iz 2015. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Be Ha Ve videospotom najavljuju debi album

Izvor: BalkanRock.com, 09.Feb.2017

Hrvatski bluz sastav Be Ha Ve objavio je spot za pesmu “Mean Woman” koja će se naći na njihovom predstojećem albumu...Video u produkciji Triatlon filma predstavlja svojevrsan omaž gradu Zagrebu gde je spot i snimljen, a u glavnim ulogama su Iva Bunčić i Ranko Kirinić koji na biciklima obilaze...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.