Novi festival u julu – Rock In Niš

Izvor: BalkanRock.com, 21.Jun.2017, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi festival u julu – Rock In Niš

“Ride To Rock Serbia” i “Revolution Now” (uz podršku brenda “Niško”) organizuju Rock In Niš, trodnevni besplatan festival na otvorenom, u blizini bazena Vrežina, od 14. do 16. jula.

Kao ciljnu grupu organizatori navode bendove sa juga Srbije, ali i iz zemalja okruženja, poput Bugarske, Rumunije i Makedonije. Posebna pažnja biće posvećena demo bendovima u takmičarskom programu, koji će trajati sva tri dana, od 13 do 18 časova.

Svi bendovi koji žele >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << da učestvuju potrebno je da do 1. jula dostave biografiju i linkove na alran.srl@gmail.com. Četiri prvoplasirana benda imaće priliku da nastupaju na koncertima i događajima širom Evrope koje organizuje Ride To Rock Serbia.

Za sada su potvrđeni nastupi bendova: Opposite Way (Niš, Srbija), Brat (Užice, Srbija), N.P.T. E. (Srbija), Blondie Widow (Hrvatska), The Highlanders (Uzice, Srbija), Plutonia (Srbija), Dok7 (Niš, Srbija), Miguel Montalban (UK – Čile), Steel Temple (Makedonija), Revolution (Niš, Srbija), Motorcharge (Srbija), Cardinal Point (Vranje, Srbija).

Spisak svih učesnika biće poznat uskoro.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.