Masimo na oblacima u Sava centru 26. decembra!

Izvor: NaDlanu.com, 04.Okt.2012, 03:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masimo na oblacima u Sava centru 26. decembra!

Masimo Savić će nastaviti tradiciju prednovogodišnjih koncerata u Sava centru, ali će, ovoga puta, beogradskoj publici priuštiti specifičan doživljaj. Naziv koncerta "Unplugged na oblacima" dovoljno govori...

Masimo će 26. decembra izvesti dobro poznate hitove uz svoj bend, pojačan gudačima. Karte će biti puštene u prodaju u ponedeljak, 8. oktobra, koštaće 1600, 1900, 2200 i 2500 dinara. Proslavljeni pop as, koji svaki put napuni Sava centar, uključujući i pomoćna sedišta >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i sve prolaze u sali, već je isprobao, i to veoma uspešno, sličan koncept 15. septembra u Zagrebu, kad je napravio "Unplugged na jastucima". Masimo ne isključuje, ipak, mogućnost da deo BG koncerta bude "električan", a najavio je da će nastup početi pesmom "Sretan put" za koju je snimljen najnoviji spot. "Htjeli smo napraviti unplugged da ljudi dobiju posebnu viziju pjesama koje vole i stvarno smo to dobro napravili, a ja volim doći u Beograd i beogradskoj publici dati nešto novo, nešto posebno", ushićeno poručuje Masimo u najavi još jednog, to je već sada jasno, vrhunskog ugođaja. Evo kako je to zvučalo na zagrebačkom koncertu koji je publika, u najvećem delu, presedela na jastucima:

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.