Local Natives predstavili novi singl

Izvor: BalkanRock.com, 05.Maj.2016, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Local Natives predstavili novi singl

Američki indie rok bend Local Natives objavio je novi singl “Past Lives”.

Ne računajući nekoliko remiksa i obrada, ovo je prva pesma koju nam je kalifornijski sastav predstavio još od 2013. godine i fantastičnog albuma “Hummingbird”.

Još uvek je nejasno da li je ova numera najava nove ploče, ali bend na svojim nastupima izvodi novi materijal. Rokere iz Kalifornije ovog leta očekuju koncerti na letnjim festivalima u SAD-u, a imaju i nekoliko zakazanih svirki u Evropi.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Nothing podelili još jednu pesmu sa nove ploče

Izvor: BalkanRock.com, 06.Maj.2016, 15:34

Američki shoegaze sastav Nothing objavio je novi singl “The Dead Are Dumb” sa predstojećeg albuma...Njihovo novo studijsko izdanje “Tired of Tomorrow” trebalo bi da bude objavljeno 13. maja za Relapse etiketu. Ova ploča nasleđuje njihovo debitantsko ostvarenje “Guilty of Everything” iz...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.