Izvor: BalkanRock.com, 05.Okt.2016, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hardcore “A night to remember” sutra u Nišu

Last Hope

Niška hardcore perjanica T-Error, Streetcore Unity i Suffering’s the Price, ugostiće u četvrtak, 6. oktobra bugarski sastav Last Hope.

Koncert pod nazivom “A night to remember” održaće se u niškom klubu Feedback, a početak je najavljen za 20 časova.

Žive legende niške hardcore scene T-Error postoje i rade sa prekidima od 1993. godine i svojom muzikom obeležili su domaću scenu poslednje dekade XX >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << veka. Iza sebe imaju nekoliko albuma: Birth machine” (1995), “Return from nowhere” (1998) , “Wordz of faith” (1999), “Here to stay” 1993-2000 (2000) i “E.P.” (2002).

Streetcore Unity nastao je kao rezultat prijateljstva između lokalnih muzičara koji su želeli da promene situaciju na lokalnoj sceni. Svoj prvi EP „Oldschool” objavili su 2013. godine pod online etiketom Balkanrock Records, a nedavno su obajvili novi EP “Lawless” na crnogorskoj muzičkoj platfomi “Bučan pas”.

Niški hardcore/beatdown bend Suffering’s The Price nastao je 2011. godine na tekovinama benda “Bitumen”. Prvi album “Skull Tower” izdali su 2014. godine u saradnji sa “Good life recordings” iz Belgije. Tekstovi su im insiprisani realnim situacijama iz svakodnevog života, a bave se i socijalnim i pitanjima “novog svetskog poretka”.

Od samog osnivanja benda (1995. godine), bugarski hardcore sastav Last Hope negovao je autentični harcore izraz i stekao renome, ne samo u rodnoj Bugarskoj, već na celom Balkanu. Njihov najjači adut su živi nastupi gde do izražaja dolaze sirova energija, intenzivan zvuk i britki vokali.

Karte po ceni od 400 dinara prodavaće se na ulazu u klub.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.