Bogat septembar u Quarteru

Izvor: NaDlanu.com, 09.Sep.2013, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogat septembar u Quarteru

Novu sezonu u novosadskom klubu otvara bend Amajlija 13. septembra, uslediće koncert posvećen Milanu Mladenoviću, kao i nastup benda Bambi Molesters.

Amajlija je pop-rok bend koji je pažnju privukao krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina, ostao je najviše upamćen po baladi "Ume biti gadno". Koncert u petak je pod sloganom "Petak 13. nije baksuz", a predgrupa će biti Uvertira. Karte se na GigsTix prodajnim mestima mogu nabaviti za 400, a na ulazu u klub koštaće 500 >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dinara. Azil 5, Uvertira, New Mythology, Kulturno sklonište i drugi napraviće omaž Milanu Mladenoviću 21. septembra, na 55-godišnjicu njegovog rođenja. Na repertoaru će biti EKV, Šarlo akrobata, ali i autorske stvari. Hrvatski surferi Bambi Molesters održače koncert 27. septembra, a predgrupa će im biti Go!Zilla iz Firence, prepoznatljiva po garažnom punk zvuku sa dozom swamp roka. Karte za ovaj koncert se, osim preko GigsTixa, mogu, po ceni od 700 dinara, nabaviti u kafe klubu "Graffiti" (Kosovska 21 A), na ulazu u klub koštaće 900 dinara.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.