Bajaga: Naš spot nije dosadan!

Izvor: S media, 15.Nov.2011, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajaga: Naš spot nije dosadan!

Bajaga i Instruktori su za novi singl „Ako treba da je kraj” snimili spot koji će biti objavljen preko brojnih internet portala i sajtova, kao i na televizijskim stanicama u Srbiji i regionu.

Momčilo Bajagić Bajaga i njegovi Instruktori su snimili spot u starom delu Beograda, u okolini Kosančićevog venca. Spot je radila Tea Lukač, mlada beogradska rediteljka koja se već dokazala vizuelno izuzetno uspelim spotovima za alternativni sastav Autopark za pesmu „Autookean” >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i „Posle tebe” bečejske Eve Braun. Između ostalih, u spotu se pojavljuje i mlada beogradska glumica Marija Bergam.

Spot „Ako treba da je kraj” pojaviće se uoči početka velike „Karlovačke Live“ turneje na kojoj će od kraja novembra i tokom decembra Bajaga i Instruktori, uz pop pevačicu Jelenu Rozgu, nastupiti u devet najvećih dvorana u Hrvatskoj.

- Uradili smo novi spot za baladu „Ako treba da je kraj”. Mlada rediteljka Tea Lukač je imala odličnu ideju da se ceo spot uradi u jednom kadru. Taj kadar traje koliko i pesma, pet i po minuta. Mislim da je prepuno dešavanja, tako da spot nije nimalo dosadan. U njemu glumi mlada Marija Bergam, ima dosta plesača, a mi se kao bend pojavljujemo samo nakratko. I dobro je da je tako, jer smo uvek u svim spotovima stalno u centru pažnje. Ovo je pravi mali art video i upravo sam odgledao montiranu verziju koja će se postaviti na Jutjubu. Trenutno se spremamo za turneju po Hrvatskoj, gde ćemo nastupiti sa sat i po programa, a osim nas nastupaće i Jelena Rozga. Ovo nam je već deveta turneja po Hrvatskoj otkad bend postoji i siguran sam da će svi naši fanovi uživati - priča Bajaga, prenosi Blic.

Uskoro Bajagin novi spot (VIDEO)

Kultne grupe koje još uvek rado slušamo! (VIDEO+FOTO)

Poslušajte novu pesmu Bajage i Instruktora! (VIDEO)

Proteklih mesec dana Bajaga i momci iz benda su vredno radili na snimanju novog albuma. Gotovo je sedam pesama, a producent je ponovo Voja Aralica.

Prema njegovim rečima, jedina mu je dilema kako i kada će izdati novi album. Već je izabrao izdavače, to su „Dalas Records” za teritoriju Hrvatske i PGP za teritoriju Srbije.

- Ne znam kako ćemo plasirati jeftino izdanje za najširu publiku. Svakako ću snimiti bar još dve pesme, da bih i autorski bio zadovoljan - rekao nam je Momčilo Bajagić Bajaga.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.