Da li su džentlmeni endemska vrsta?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2017, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su džentlmeni endemska vrsta?

Pa ako jesu zašto onda nisu zaštićeni?!

Ne u onom smislu - zaštićen kao beli medved, već više kao -   negujmo ih da nam drugo traju. Svi ženski magazini prodaju priču kako su muškarci jednostavni i kako žene u prvom kontaktu sa njima treba da budu  hladne, a kad ih navuku na “tanak led” onda treba da budu slatke. Skoro kao sladoled.

Osvojili su nagradnu igru u Frikomu, a onda ih je radnica iz trafike šokirala!

E pa doskočimo im. Pravi lovci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znaju da je sve stvar dobre pripreme. Postavljanje zamke i mamca,  a priroda sve posle reši sama. Veći probem možeš imati u svojim redovima: ortaci iz kraja, škole, kolege sa posla, drugari sa fudbala. Da li slušati sopstveni instinkt ili se i tuđe iskustvo važi?! Proceni sam, evo malog usmerenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.