Moamer Gadafi
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Gadafijevom sinu odbijena kandidatura za predsednika

Vrhovna izborna komisija Libije saopštila je da je odbila kandidaturu sinu svrgnutog lidera Moamera Gadafija, za predsedničke izbore koji treba da se održe u decembru.

Izvor: N1 televizija, 25.Nov.2021, 00:41

Detaljnije >>

Libija: Gadafijevom sinu odbijena kandidatura za predsednika

Vrhovna izborna komisija Libije saopštila je danas da je odbila kandidaturu sinu svrgnutog lidera Moamera Gadafija, za predsedničke izbore koji treba da se održe u decembru.

Izvor: Danas, 25.Nov.2021

Detaljnije >>

Gadafijev sin diskvalifikovan iz izborne trke u Libiji

Gadafijev sin diskvalifikovan iz izborne trke u Libiji

Izborna komisija Libije je u srijedu 24. novembra saopštila da Saif al-Islam Gadafi, sin bivšeg diktatora Muamera Gadafija, nije imao pravo da se kandiduje na predsjedničkim izborima zakazanim za decembar. Saif al-Islam Gadafi (49), dosta jak kandidat,...

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Nov.2021

Detaljnije >>

Odbačena Gadafijeva predsednička kandidatura: Sin svrgnutog libijskog lidera eliminisan iz izborne trke zbog toga što je pravomoćno osuđen

Predsednička kandidatura koju je za izbore u Libiji podneo sin svrgnutog libijskog lidera Muamera Gadafija Saif al-Islam odbačena je, javlja Anadolija.

Izvor: Blic, 24.Nov.2021, 22:38

Detaljnije >>

GADAFIJEVOM SINU ZABRANJENA KANDIDATURA ZA PREDSEDNIKA: Saif al Islam isključen iz izborne trke zbog SMRTNE PRESUDE protiv njega!

Pravosudni organi u Libiji doneli su odluku da u potpunosti isključe sina Moamera Gadafija, Saifa Al-Islama,...

Izvor: Kurir, 24.Nov.2021

Detaljnije >>

Mač islama ne može da bude predsednik Libije

Libijska izborna komisija odbacila je kandidaturu Sejfa al Islama, svega desetak dana pošto je sin nekadašnjeg lidera te zemlje Moamera Gadafija izrazio želju da se uključi u trku za predsednika Libije. Za sada, 98 osoba, uključujući i dve žene, predalo dokumente izbornoj komisiji. "Mač islama" kako u prevodu sa arapskog jezika glasi ime Sejfa al Islama, neće moći da se kandiduje za predsednika Libije, jer se njegovo ime nalazi na poternici Međunarodnog...

Izvor: RTS, 24.Nov.2021

Detaljnije >>

Gadafijev sin ne može da se kandiduje

​TRIPOLI - Libijska izborna komisija saopštila je danas da Saif Al Islam Gadafi, sin nekadašnjeg lidera Moamera Gadafija, ne može da se kandiduje na predstojećim izborima u decembru.

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2021

Detaljnije >>