Lena Kovačević
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

"Pobedića pesma za koju SRBIJA MISLI DA JE NAJBOLJA ZA NAŠU ZEMLJU" Lena Kovačević se pojavila na finalu "Beovizije 2024" u istom stajlngu, pa progovorila o KRITIKAMA (Video)

Lena Kovačević takmiči se večeras u finalnoj večeri na “Pesmi za Evroviziju” numerom “Zovi me Lena”.

Izvor: Blic, 02.Mar.2024, 22:33

Detaljnije >>

MUŽ LENE KOVAČEVIĆ JE FRAJER I PO Zgodni biznismen se godinama krije od javnosti, a evo kako izgleda i čime se bavi

Talentovanu pevačicu Lenu Kovačević imali smo prilike da gledamo prve večeri na "Pesmi za Evroviziju" i uspela je da se plasira u finale, koje će se odražti u subotu ove nedelje.

Izvor: Blic, 01.Mar.2024, 08:02

Detaljnije >>

Oglasila se Lena Kovačević nakon što je NA TVITERU NASTAO HAOS zbog njenog stajlinga na PZE: "NISAM NESVESNO IZABRALA OVAJ KOSTIM"

Lena Kovačević nastupila je sinoć u prvoj polufinalnoj večeri Pesme za Evroviziju, a prestavila se numerom "Zovi me Lena".

Izvor: Blic, 28.Feb.2024, 21:16

Detaljnije >>

Pesma za Evroviziju 2024: Prvih osam finalista! (VIDEO)

Pesma za Evroviziju 2024: Prvih osam finalista! (VIDEO)

Na Festivalu „Pesma za Evroviziju 2024“ Srbija bira svog predstavnika na „Evrosongu“. Noćas smo dobili prvih osam finalista, u direktanom prenosu koji je mogao da se prati na RTS 1, RTS Svet, RTS Planeti i Internet portalu RTS-a. . U četvrtak, 29. februara saznaćemo preostalih osam finalista na "Pesmi za Evroviziju". Redosled nastupa prvih osam finalista:. Hristina će u finalu sa svojom pesmom „Bedem“ nastupiti pod rednim brojem 5. Lena...

Izvor: Svet plus, 28.Feb.2024

Detaljnije >>

Ovo su prvi finaliste PZE 2024 i mogući putnici u Malme: Ko je vaš favorit?

Prvo pulofinalno veče takmičenja “Pesma za Evroviziju” završilo, a 14 takmučara borilo se da pokaže da zaslužuje mesto u finalu koje će se održati u subotu. Pesme koje su se takmičile: Marko Mandić – Dno M.IRA – Percepcija Bojana x David – No No No Lena Kovačević – Zovi me Lena Saša Báša i VirtualRitual – Elektroljubav Martina Vrbos – Da me voliš Filarri – Ko je ta žena Breskvica – Gnezdo orlovo Hristina – Bedem Ivana Vladović – Jaka Chai – Sama Zorja –...

Izvor: Luftika.rs, 28.Feb.2024

Detaljnije >>

PESMA LENE KOVAČEVIĆ SA BEOVIZIJE 2024 KRIJE BOLNU PRIČU "Mislila sam da li da odustanem jer je situacija izuzetno kompleksna"

Lena Kovačević sa pesmom "Zovi me Lena" učestvuje na "Pesmi za Evroviziju", a numeru je posvetila nedavno preminuloj mami Nadi.

Izvor: Blic, 27.Feb.2024, 22:44

Detaljnije >>