Život Britni Spirs u stripu

Izvor: B92, 11.Maj.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Život Britni Spirs u stripu

Američka izdavačka kuća "Bluewater Production” objavila je strip o popularnoj pevačici Britni Spirs.

Izdavač će u seriji pod nazivom "Fame", o slavnim ličnostima, objaviti i stripove o Lejdi Gagi, Robertu Patinsonu i Kristen Stjuart.

Nešto ranije objavljeni su stripovi o životima Sare Pejlin, Hilari Klinton i predsednika Baraka Obame, a u planu je i strip o Donaldu Trampu.

Izdanje o Britni Spirs na 32 strane opisuje njen uspon ka slavi, privatni život kao i njene napore da bude shvaćena.

Strip je u prodaji od danas.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lik i delo Britni Spirs u stripu

Izvor: SrbijaNet.rs, 11.Maj.2011

Život i put do uspeha pop pevačice Britni Spirs biće tema stripa koji izdaje kompanija "Bluvoter prodakšns" (Bluewater Productions) u okviru strip serije "Slava" (Fame), preneo je danas Asošijejted pres. U okviru serije "Slava" već su objavljene stripovane biografije drugih poznatih

Nastavak na SrbijaNet.rs...

BRITNI SPIRS U STRIPU

Izvor: Kurir, 11.Maj.2011

FILADELFIJA - Jedna američka izdavačka kuća objavio je strip o pop-zvezdi Britni Spirs. Strip, na 32 stranice, opisuje njen uspon ka slavi, privatan život i njene napore da bude shvaćena. Strip je u prodaji od danas..."Bluvoter prodakšens" će u seriji "Fame" (Slava) - o slavnim ličnostima, objaviti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.