Voniv - Give it up (VIDEO)

Izvor: B92, 18.Mar.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voniv - "Give it up" (VIDEO)

Beogradska kantautorka Voniv (Voneve) objavila je novi singl „Give it up“, a u pitanju je vodeća numera sa njenog prvog EP-ja „Lights out“, koji će uskoro biti objavljen.

Iako je do sada kombinovala žanrove, Voniv se ovog puta okrenula dance zvuku.

Novi EP „Lights out“ biće objavljen u maju ove godine, a mlada kantaautorka će do tada plasirati singl po singl od ukupno četiri pesme, koliko će ih biti na ovom izdanju.

„Pesma Give It Up je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastala u novogodišnjoj noći 2014. godine i sa njom sam započela novu eru. Posvećujem je svima onima koji ovog leta žele da se zaljube, a političare pozivam da nam se pridruže na podijumu za igru!“ – poručuje Voniv.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.