Izvor: Blic, 06.Jun.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volim trbušni ples

Volim trbušni ples

Od kada se pojavila, kolumbijska pevačica Šakira doživljava samo uspehe. Kada izađe na scenu, počinje da vrti kukovima u ritmu bubnjeva, dok asimetrične krpice na njenom telu još više ističu njene obline. Za vreme koncerta publika jedva uspeva da je čuje, ali to nije zbog toga što ne zna da peva, već zato što zvižduci oduševljenja nadjačavaju njen glas.

Kako uspevate da održite tako dobru liniju?

- Teško. Moji saradnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su dobili zadatak da kriju od mene sve ono od čega bih mogla da se ugojim.

U početku ste imali crnu kosu, zatim ste se ofarbali u crveno i na kraju ste postali plavuša. Šta vas je navelo da toliko promenite imidž?

- Boju kose menjam u zavisnosti od raspoloženja i to nema nikakve veze sa postizanjem određenog efekta na sceni. Danas me često zaustavljaju na ulici i pitaju me da li sam ja Britni Spirs, što je za mene kompliment, jer smatram da je ona veoma lepa.

Da li ste negde učili da igrate trbušni ples, koji redovno izvodite na sceni?- Ne. Trbušni ples me je privlačio još dok sam bila devojčica, ali nikada nisam upisala neki kurs. Igru usavršavam posmatrajući pokrete profesionalnih plesačica.

Vaš otac je Libanac. Da li govorite arapski?

- Samo bezobrazne reči, mada nikada ne bih smela javno da ih izgovorim. Strogo sam katolički vaspitana, što znači da određene izraze ne smem da upotrebljavam ni u tekstovima svojih pesama.Da li to podrazumeva da i za vas, kao i za Britni Spirs, seks pre braka ne dolazi u obzir?

- To nije moj slučaj. Volim svoga verenika, a ljubav za mene podrazumeva i seks.

U vašoj pesmi 'Whenever, Wherever' vi kažete: 'Grudi su mi male i neupadljive da ih ne bi pomešao sa planinama'. Zbog toga sada svi zure u vaše poprsje, da bi procenili njegovu veličinu.

- Užas! Stalno imam probleme. Dugo sam razmišljala da li da ugradim silikone ili ne. Da li su mi grudi suviše male? Ali na kraju sam zaključila da je bolje da se ljudima dopadam ovakva kakva sam. CDC/MA

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.