Uvek reci da

Izvor: B92, 22.Jan.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvek reci da

Urnebesna zabava na velikom platnu, komedija "Uvek reci da” sa Džimom Kerijem ovog januara stiže u domaće bioskope.

U režiji Pejtona Rida, film je inspirisan idejom iz memoara Denija Volasa, škotskog komičara, pisca, televizijskog i radio prezentera. Zabrinut da nije iskoristio dovoljno od života, Volas je odlučio da kaze 'da’ što je moguće većem broju stvari i otkrije gde će ga to odvesti, želeći da učini život interesantnijim i pozitivnijim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Džim Keri glumi Karla Alena, čoveka koji se upisuje na program samopomoći zasnovan na jednom jednostavnom principu: svemu reci „da"... bukvalno.

U početku, moć te reči transformiše Karlov život na neverovatne i neočekivane nacine, ali on ubrzo otkriva da otvaranje života beskrajnim mogućnostima može imati i svoje loše strane.

"Uvek reci da” u bioskopskoj distribuciji će biti od 22. januara 2009.

Saznajte sta glumačka ekipa kažeo o filmu:

Džim Keri:

Zoi Dešanel:

Pejton Rid:

Bredli Kuper i Deni Mastrson:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.