Ulaznice za Queen i Pola Rodžersa

Izvor: B92, 02.Apr.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za Queen i Pola Rodžersa

Prodaja ulaznica za nastup Pola Rodžersa sa grupom "Queen" započeće 7. aprila 2008. godine.

Ulaznice se prodaju po ceni od 2200 dinara u protivvednosti evra, i odnose se samo na ulaznice za stajanje. Kupci tih ulaznica, imaju pravo na ulazak u dvoranu 15 minuta pre ostalih i smeštaj neprosredno uz binu - tzv. "fan pit".

Prodaja ulaznica u Srbiji za ovaj koncert započece 7. aprila na svim prodajnim mestima Bilet Servisa, Eventima, "Card Servisa" i na biletarnici Beogradske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << arene po ceni od 2000, 2200, 2500, 3500 i 10. 000 dinara za ložu.

Počevši od 2. aprila, svi fanovi mogu da naruče ulaznice i putem službenog sajta www.queenonline.com.

"Queen” su u Londonu 1970. godine osnovali gitarista Brajan Mej, Fredi Merkjuri i Rodžer Tejlor, a basista Džon Dikon im se pridružio godinu dana kasnije.

Na vrhuncu slave bili su tokom 70-tih godina XX veka i smatraju ih za jedan od najuspešnijih britanskih bendova u poslednje tri decenije. 1997. Mej, Tejlor i Dikon su se ponovo okupili da bi u studiju snimili poslednji singl "No-One But You", objavljen 1998, u znak sećanja na Fredija Merkjurija, harizmatičnog pevača ovog benda koji je umro od side 1991. godine.

1992. godine na stadionu Vembli, grupa je organizovala veliki humanitarni koncert u počast Merkjuriju, na kom su nastupile najveće zvezde svetskog rokenrola, Elton Džon, "Guns n roses”, Sil, "Metallica”, Dejvid Bouvi, Robert Plant, Eni Lenoks, Rodžer Daltri, Džordž Majkl i mnogi drugi.

Pol Rodžers pridružuje se grupi 2004. godine kao jedan od najboljih rok vokala. Rodžers je bio pevač legendarnih hard-rok sastava "Free”, "Bad Company” i "The Firm” koji je osnovao sa Džimijem Pejdžom, gitataristom grupe "Led Zeppelin”, a onda se posvetio i solo karijeri.

Na koncertima grupa "Queen" sa Polom Rodžersom, izvodi većinom hitove grupe "Queen”, uz nekoliko prepoznatljivih pesama Pola Rodžersa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.