Izvor: Arte, 19.Apr.2021, 10:54

Uđi u priču...

Predstavljanje novog izdanja vodiča kroz Narodni muzej u Beogradu na francuskom jeziku, "Uđi u priču..." u atrijumu Narodnog muzeja u Beogradu u sredu, 21. aprila u 18 časova.

Zahvaljujući saradnji i podršci Francuskog instituta u Srbiji, kao i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, vodič Uđi u priču..., koji za sada postoji u vidu izdanja na srpskom i engleskom jeziku - dobio je i svoje francusko izdanje.

Predstavljajući ovo značajnu, bogato >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << ilustrovanu knjigu, napisanu od strane kustosa Narodnog muzeja u Beogradu, prisutnima će govoriti:

Bojana Borić Brešković, direktor Narodnog muzeja u Beogradu

NJ.E. Žan Luj Falkoni, Ambasador Francuske u Srbiji

Muriel Kretjen Živković, lektor

Moderator razgovora

Lidija Ham Milovanović, viši kustos u Narodnom muzeju u Beogradu

Zbog ograničenog broja prisutnih, uslovljenog zdravstvenim rizicima, molimo Vas da svoj dolazak najavite 19. i 20. aprila na adresu pr@narodnimuzej.rs

Nastavak na Arte...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.