Tom Džouns u Beogradu

Izvor: Radio 021, 13.Maj.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Džouns u Beogradu

Američki pevač Tom Džons održaće koncert 13. novembra u Beogradskoj areni, najavljeno je u Beogradu. On u Srbiju dolazi u sklopu turneje na kojoj promoviše album "24 Hours", za koji je dobio neke od najboljih kritika otkako je pre 46 godina stupio na muzičku scenu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tom Džons u Beogradskoj areni 13. novembra

Izvor: NaDlanu.com, 13.Maj.2009

BEOGRAD, 13. maja 2009. (Beta) - Tom Džons (Tom Jones), jedan od najslavnijih pevača u istoriji popularne muzike, održaće koncert 13. novembra u Beogradskoj areni, rekli su u sredu organizatori na konferenciji za novinare u Beogradu. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Tom Džons u Beogradu 13. novembra

Izvor: RTV Pink, 13.Maj.2009

. . . Legenda svetske pop-soul-bluz muzike Tom Džons nastupiće u Beogradskoj areni 13. novembra, kada će beogradskoj publici predstaviti novi album 24 sata (24 hours), ali i hitove iz 50 godina duge karijere, najavila je danas producentaska kuća Lupa promoušn na konferenciji za novinare u Međunarodnom...

Nastavak na RTV Pink...

Tom Jones u Areni

Izvor: Popboks, 13.Maj.2009

Tom Jones će 13. novembra održati koncert u Beogradskoj areni. On će tom prilikom publici predstaviti prošlogodišnji album 24 Hours, saopštio je organizator Lupa Promotions. Najpoznatiji velški pevač u Beogradu će nastupiti u okviru turneje koja počinje u junu u SAD, a završiće se serijom...

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.