Susan Boyle uživa u tišini

Izvor: B92, 30.Sep.2011, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susan Boyle "uživa u tišini"

Britanska zvezda Susan Boyle objavila je 30. septembra svoju verziju pesmu „Enjoy The Silence" benda „Depeche Mode", koja će se naći na njenom sledećem albumu.

„Someone to Watch Over Me", kako će se zvati novi album ove pevačice, u prodaji će se naću u novembru. Među deset kompozicija svoje mesto našle su i pesme inspirisane pričama njenih fanova koji su joj prethodnih godina pisali.

Boyle je publici ranije predstavila još jednu novu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pesmu „You Have To Be There", koju je izvela u polufinalu takmičenja „Amerika ima talenat". Autori pesme su legendarni Benny Andersson i Bjorn Ulvaeus, dvojac iz švedskog sastava ABBA.

Pedesetogodišnja pevačica odabrala je da se na albumu nađe i njena interpretacija pesme „Mad World" sastava „Tears for Fears".

Susan Boyle postala je pevačka atrakcija nakon što se prijavila na takmičenje „Britanija ima talenat", gde je osvojila drugo mesto. Njen debi album „I Dreamed a Dream" najprodavaniji je prvenac u Velikoj Britaniji. Zajedno sa drugim albumom „The Gift" Boyle je do sada prodala više od četrnaest miliona diskova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Suzan Bojl "ne uživa u tišini"

Izvor: NaDlanu.com, 30.Sep.2011

Poslušajte kako Suzan Bojl, domaćica koja je glasom fascinirala Britaniju, vidi klasik benda Depeche Mode "Enjoy The Silence"! Uskoro joj izlazi album.. Da li se radujete?.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.