Stalone probudio nadu fanova: Radi se na nastavku Razbijača VIDEO

Izvor: B92, 15.Maj.2020, 18:40

Stalone probudio nadu fanova: Radi se na nastavku "Razbijača" VIDEO

Godine 1993. snimljen je akcioni SF "Razbijač" (Demolition Man), koji je tokom godina postao neka vrsta kultnog ostvarenja.

Glavne uloge tumačili su Silvester Stalone i Vesli Snajps.

Godina je 2032. Los Anđeles je sada San Anđeles i u njemu je ostvareno ono o čemu su sanjali svi utopisti: to je društvo mira i napretka koje ne poznaje nasilje i siromaštvo.

Feniksa vode na sud, ali on uspeva da pobegne, uz krvavi obračun s policajcima i kreće u osvetnički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pohod.

Gradom upravlja miroljubivi gradonačelnik Rajmond Kokto s policijom koja je zaboravila šta je nasilje. Mlada policajka Lenina Haksli shvata da samo zaleđeni Razbijač može zaustaviti Feniksa.

Godine 2020. u vreme pandemije koronavirusa, Silvester Stalone najavio je na svom Instagram nalogu da se konačno snima nastavak ovog filma.

Budžet originalnog filma bio je 57 miliona dolara, a zaradio je tek nepun milion više, što se smatra priličnom propašću za holivudske standarde. Ipak, oreol poštovanja koji je kasnije stekao među fanovima naterao je producente da ozbiljno pristupe ideji o snimanju nastavka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.