Srpski rok ne posustaje

Izvor: S media, 01.Jun.2009, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski rok ne posustaje

Domaća „Mother of rock and roll“ Aleksandra Slađana Milošević (kompozitor, gitaristkinja, pevačica, književnica, režiser), najbolja domaća rock grupa Alogia i urbani pesnik Milan B. Popović, spremaju se da kič kulturi zadaju nerešiv zadatak.

Aleksandra Slađana Milošević je u saradnji sa grupom Alogia, upravo završila snimanje nove kompozicije pod naslovom Izdaja (Ja bih da odmorim dušu).

Pesma koja je prvobitno planirana za CD kompilaciju Milana >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << B. Popovića - na kojoj se nalazi osamnaest srpskih rock i metal sastava koji su komponovali autorsku muziku na stihove iz Popovićevih knjiga pesama - postala je povod za veći poduhvat, mini album Aleksandre Slađane Milošević i Alogie.

Po završetku tehničke obrade pomenute Izdaje, prve od pet planiranih kompozicija, srpska medijska javnost će imati prilike da se suoči sa kreativnom energijom koju će, nadamo se, uspeti da preživi.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.