Resonate u okviru EXIT-a

Izvor: B92, 04.Jul.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Resonate" u okviru EXIT-a

Festival "Resonate" imaće svoj kutak u okviru ovogodišnjeg festivala EXIT, a posetioci će svakog dana od 22.30 časova moći da slušaju muziku po izboru domaćih mladih umetnika, najavio je EXIT tim.

U četvrtak, 12. jula, "Kišobran DJ tim" predstaviće najbolje od svetskog alternativnog roka - "od preteča do današnjih heroja, sve ono za šta je vredelo živeti i slušati rokenrol", dodaje se u najavi.

Drugog dana festivala (13. jul) Jan Nemeček, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedan od najtalentovanijih srpskih umetnika u oblasti savremene klupske elektronske muzike, predstaviće audio performans.

DJ Žozi, kao predstavnik novog talas domaćih disk džokeja nastupiće 14. jula, a poslednjeg dana festivala EXIT posetioce očekuje projekat Nemanje Aćimovića, Vukašina Markovića i Borisa Mladenovića.

Posetioci ovog zanimljivog kutka na EXIT festivalu svake večeri od 21 čas moći će da prate program "Resonate visual", koji će obuhvatiti film o prvom, martovskom "Resonate" festivalu, video radove umetnika koji su se tom prilikom predstavili publici, snimke radionica i predavanja.

"Resonate" festival nastao je u saradnji Doma omladine Beograda, organizacije "Magnetic Field B" i londonske kompanije za promociju digitalne scene "CreativeApplications.net" sa osnovnim ciljem da na jednom mestu okupi najznačajnija imena kreativne industrije u Evropi.

Premijerni događaj u trajanju od dva dana održan je u martu 2011. uz učešće više od 30 teoretičara, umetnika, profesionalaca i aktivista iz celog sveta.

SVE O OVOGODIŠNJEM EXIT FESTIVALU SAZNAJTE U POSEBNOJ TEMI OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.