RASPISAN KONKURS ZA RADOVE MLADIH UMETNIKA

Izvor: kult-URA.com, 19.Apr.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPISAN KONKURS ZA RADOVE MLADIH UMETNIKA

 

Niš Art Fondacija jedanaesti put raspisuje konkurs za radove mladih umetnika od 18 do 35 godina starosti u disciplinama: crtež, grafika, slika i skulptura. Nagradni fond za ovu priliku  iznosi bruto 18.000 evra.
Niš Art Foundation je neprofitna organizacija osnovana u nameri da afirmiše i bude podrška mladim likovnim umetnicima državljanima Srbije.
Radovi koji uđu u uži izbor biće predstavljeni na izložbama u Nišu i Beogradu, a prva tri rada biće otkupljena. Nagrada za prvo mesto je 10.000, za drugo 5.000 i treće 3.000 evra.
Konkurs je otvoren do 18. maja 2017. Fotografije radova (maksimum tri rada) treba poslati u digitalnoj formi, u jpg formatu, maksimalne veličine 2MB.
Adresa...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.