Pristup - uradi sam

Izvor: Danas, 16.Dec.2011, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pristup - uradi sam

Šta povezuje Srđana Šapera, Aleksandra Zografa, Slobodana Konjovića, Margitu Stefanović, Koju, Laibach, Dragana Papića i grupu Autopsia, koji su se, među ostalima, našli na izložbi pod nazivom Poslednja mladost u Jugoslaviji, koja je otvorena , u Muzeju istorije Jugoslavije (Muzej 25 Maj).

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omladinska alternativna kultura u Jugoslaviji

Izvor: Politika, 16.Dec.2011

Izložba „Poslednja mladost u Jugoslaviji”, koja se otvara danas u podne u Muzeju „25. maj”, bavi se produkcijom omladinske alternativne pop kulture u SFRJ krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih godina 20. veka, docnije nazvane „novotalasnom”...Mladi autori, ohrabreni slobodama koje...

Nastavak na Politika...

"Poslednja mladost u Jugoslaviji"

Izvor: RTS, 17.Dec.2011, 16:52

U Muzeju "25. maj" otvorena izložba "Poslednja mladost u Jugoslaviji" o produkciji omladinske alternativne pop kulture u SFRJ 70-ih i 80-ih godina.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.