Poklon koncert u centru Beograda

Izvor: B92, 04.Jul.2011, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklon koncert u centru Beograda

U sredu, 6. jula, sa početkom u 19h na Obilićevom vencu u centru Beograda održaće se mini festival Get EXITed na kome će nastupiti popularni domaći izvođači.

Za otvaranje ovog događaja su zaduženi Perpetum Mobile jedna od aktuelnih klupskih atrakcija, nakon njih će biti izveden scensko-muzički performans "Studio Alektik"- 4 devojke na violinama praćene muzikom disk džokeja.

Nakon njih, nastupiće beogradski bend Vrooom koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predstaviti svoj upravo objavljeni novi album, da bi nakon njih oko 21.30h nastupili Darkwood Dub.

Organizatori su pored ovog koncerta osmislili i razne druge akcije pa če tako preko dana na Adi Ciganliji u "Red Shoes Cafeu" uz latino&reggae zvuke biti aktivan "EXIT Daily Chill Out" 6. i 11. jula, od 12 do 20h, a svako ko se prijavi (klikne Attend) na Facebook stranici ovog događaja može osvojiti ulaznice za EXIT festival i druge nagrade. http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=130481730368440

Ulaz na ovaj događaj se ne naplaćuje, a partneri događaja su Turisticka Organizacija Beograda i Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.