Podrška Bobanu Jevtoviću

Izvor: Akter, 24.Avg.2015, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška Bobanu Jevtoviću

Upravni odbor Filmskog centra Srbije danas je jednoglasno predložio Bobana Jevtića za direktora te ustanove

Upravni odbor Filmskog centra Srbije je odlukom od 26. juna raspisao javni konkurs za izbor direktora koji je obavljen u Večernjim novostima.

Na konkurs su se prijavila dva kandidata: Boban Jevtić i Srđan Knežević, saopštio je Filmski centar Srbije.

Upravni odbor je 10. avgusta pregledao prijave i utvrdio da su prijave oba kandidata blagovremene >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i potpune i da oba kandidata ispunjava?u uslove za izbor direktora Filmskog centra Srbije.

Danas su obavljeni razgovori sa oba kandidata, a odluka je jednoglasno doneta da se Boban Jevtić, diplomirani dramaturg, predloži za direktora Filmskog centra Srbije,

navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je Program rada i razvoja Filmskog centra Srbije koji je predložio Jevtić "kvalitetniji, sveobuhvatniji, dobro obrazložen i predstavljen i kao takav

uverava da će doprineti boljem radu i budućem razvoju Filmskog centra Srbije".

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.