Li: Ako ode Džoni, ostajemo bez zvezda

Izvor: B92, 13.Avg.2013, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Li: Ako ode Džoni, ostajemo bez zvezda

Džoni Dep je jedna od poslednjih pravih filmskih zvezda i industrija će mnogo izgubiti ako se on povuče, smatra legendarni ser Kristofer Li.

Čuveni veteran (91) je rekao da ga čini tužnim najava njegovog 50-godišnjeg prijatelja i kolege Depa, koji je nedavno rekao da "nije previše daleko od odluke da se povuče iz tog ludog posla".

"On je jedan od najtalentovanijih glumaca koje imamo, a sam Bog zna koliko su nam sada oni potrebni. Džoni je zvezda i to nije pojam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji koristim olako. Danas ih prosto više nemamo toliko. Zato sam veoma tužan, tužan sam što tako jedinstveno talentovana osoba razmišlja da digne ruke od svega", rekao je Li.

Glumac čija karijera traje više od šest decenija priznaje da nikada nije razmišljao o penziji.

"Naravno da ima trenutaka kada ste frustrirani, postoje ljudi koji vas lažu, koji ne znaju da rade svoj posao ili šta uopšte rade, postoje filmovi koji ne ispadnu onako kako biste želeli. Tako da ga i razumem", rekao je Li.

Ipak, "grof Drakula" i "Saruman" kaže da snimanje filmova za njega nikada nije bio posao.

"To je moj život. Ne znam šta bih drugo radio, imam i druga interesovanja, pevam, pišem knjige, ali je gluma ono što me tera napred. To je ono što ja radim, to daje mom životu smisao", rekao je Li.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.