Kraj animirane serije Adventure time

Izvor: B92, 30.Sep.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj animirane serije Adventure time

Nakon 236 snimljenih epizoda, studio Comedy Central saopštio je da je animiranoj seriji Adventure time došao kraj.

Ipak, dobra vest je da će ljubitelji serije moći da uživaju u avanturama njenih protagonista sve do 2018. godine, kada će biti prikazana poslednja, 9. sezona .

"Adventure Time je bio strastveni projekat u koji je ekipa koja ga je stvarala uložila svo svoje srce", izjavio je animator Pendlton Vord.

"Trudili smo se da u svaku epizodu ubacimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nešto autentično, nešto iz naših života, što znači da je serija vremenom za nas postala nešto lično. Zaista mi je drago što je publika toliko dugo ostala uz nju. Mislim da je to zaista nešto posebno", zaključio je.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kraj animirane serije Adventure time (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2016, 09:23

Nakon 236 snimljenih epizoda, studio Comedy Central saopštio je da je animiranoj seriji Adventure time došao kraj...Ipak, dobra vijest je da će ljubitelji serije moći da uživaju u avanturama njenih protagonista sve do 2018. godine, kada će biti prikazana posljednja, 9. sezona..."Adventure Time...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.