Guns N Roses najavili koncerte u Evropi

Izvor: B92, 05.Dec.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guns N' Roses najavili koncerte u Evropi

Grupa Guns N' Roses najavila je da kreće na turneju u okviru koje će svirati u Evropi posle 23 godine.

Bend će prvo svirati u januaru u Japanu, posle čega ide na Novi Zeland, Australiju, Singapur i Ujedinjene Arapske emirate, a u Evropi turneju počinju 27. maja nastupom u Dablinu.

Gansi će pored toga svirati u Parizu, Stokholmu, Madridu, Cirihu, Minhenu, Kopenhagenu i Pragu, dok će Srbiji najbliži koncert biti u Beču 10. jula.

Frontmen Aksel Rouz, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gitarista Sleš i basista Daf Mekegen objavili su povratak u aprilu ove godine nastupima u Las Vegasu na kojima je Rouz morao da peva sedeći zbog preloma stopala.

Bend je ove godine održao turneju u Severnoj i Južnoj Americi, dok je Rouz svirao par koncerata s bendom "AC/DC" čiji je frontmen Brajan Džonson morao da napusti turneju zbog problema sa sluhom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.