Groove Armada na EXIT-u

Izvor: TvojPortal.com, 21.Apr.2011, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Groove Armada na EXIT-u

21.04.2011.  Izvor: Mc Portal
Jedan od najtiražnijih klupskih sastava današnjice, Groove Armada, nastupiće u Dance areni na ovogodišnjem EXIT festivalu, najavili su organizatori.


Groove Armada u Srbiju dolaze sa novim konceptom nastupa koji su nazvali “Red light” I koji bi kako je najavljeno trebalo da bude povratak samim počecima ovog popularnog engleskog benda.
Ovaj britanski dvojac, nazvan po londonskoj diskoteci iz 70-tih, čine Tom Findlay i >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Andie Cato. Nakon višegodišnjeg “staža” na top listama i festivalima, prošle godine su objavili svoj šesti po redu studijski album, “Black Light”. Izuzetno uspešnu 2010, koja je pored sjajnih kritika na račun albuma donela pozicije glavnih zvezda na festivalima od Australije, preko Moskve do Los Anđelesa, obeležili su i nominacijom za Grammy nagradu.
Nakon bezbroj nastupa na najrazličitijim mestima svoj “Red Light” koncept opisuju kao “povratak u atmosfere skladišta”, gde su i nastali Groove Armada. U dosadašnjoj karijeri su imali nastupe pred velikim brojem ljudi, a izdvaja se onaj pred 250.000 posetilaca na čuvenoj Fatboy Slimovoj Brighton Beach žurci, koja je na kraju zatvorena intervencijom pilicije.
Groove Armada su nastupali na svim krajevima sveta, a na EXIT dolaza sa kombinacijom starog i novog u okviru “Red Light” koncepta koj uključuje 4 deka, sintova i efekata, piše u najavi.
‘Bilo da svirate pred 80 ili 80 000 ljudi, neverovatan je osećaj kad naterate sve prisutne na skakanje’, kaže Tom Findlay.
Ovogodišnji EXIT festival održava se na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 7. do 10. jula.
Ulaznice za EXIT festival mogu se kupiti onlajn, preko sajta gigstix.com. Prodajna mesta festivala su prodavnica Gigs Tix u Pariskom magazinu i TONS u Novom Sadu, prodavnica Converse u SC Ušće u Beogradu, kao i filijale Erste banke širom Srbije.

Izvor: http://www.mcp.rs

muzikaGroove ArmadaEXIT festival

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.